27 de setembre de 2012

Reinventant un palet

Us en recordeu de l'entrada "Transformant palets"?

Per fi he tingut l'oportunitat de quedar-me un palet i del primer moment vaig tenir clar a on el posaria i per a què el faria servir.

On: la terrasseta
Per a què: per a posar-hi les plantes
No queda tan malament,oi? De fet, m'agrada molt estic molt contenta amb el resultat, ara caldrà anar-ho omplint, visca el reciclatge!


4 comentaris:

  1. M'agrada molt el resultat, ja m'agradaria a mi tenir lloc on posar un palet ple de plantes !!!

    ResponElimina
  2. I si li poses unes rodes una mica grans, i un vidre al damunt, tens una taula de centre espectacular, i pots deixar la fusta tal qual o una capa de vernís, o dues de pintura diferent i desprès decapar una, i sota el vidre possar fotos amb aquestes composicions tan guapes que fas amb Scrap. Apa ja he dit la meva. Fins aviat guapisima.
    Un petó.

    ResponElimina